Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 13:38 Yorum: 0

Karamercan’dan Baro Başkanı Aladağ’a ziyaret

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, beraberindekilerle birlikte Konya Baro Başkanlığına seçilen Avukat Mustafa...

Karamercan’dan Baro Başkanı Aladağ’a ziyaret

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, beraberindekilerle birlikte Konya Baro Başkanlığına seçilen Avukat Mustafa Aladağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konya Baro seçimlerinin ardından Başkanlığa seçilen Avukat Mustafa Aladağ'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Birlik Genel Sekreteri Ziya Yavuz, Birlik Basın Danışmanı Tevfik Pekçak ile birlikte Konya Baro Başkanlığı'na seçilen Avukat Mustafa Aladağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

Konya Baro Başkanlığı'nın önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu ve demokratik bir ortamda yapılan seçim sonucunda Sayın Başkan Mustafa Aladağ'ın seçilmesinin önemine değinen KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, "Konya'mızda resmi kurum ve kuruluşlarımız, Meslek Odalarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlik beraberlik içerisinde çalışmalar yapıyoruz. Bu birlik beraberliğimizi devam ettirmemiz Konya'mız açısından çok önemli" dedi.

Konya Baro Başkanı Avukat Mustafa Aladağ ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan'a ve davetlilere teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda KONESOB Başkanı Karamercan, Baro Başkanı Aladağ'a günün anısına minyatür Osmanlı kaftanı armağan etti.

Karamercan’dan Baro Başkanı Aladağ’a ziyaret

Karamercan’dan Baro Başkanı Aladağ’a ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber