Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Haziran 2020 - 13:18 Yorum: 0

Karantinada olan vatandaşlar için moral konseri düzenlendi

Darıca Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenci yurdunda karantinada bulunan vatandaşlar için moral konseri düzenledi.

Karantinada olan vatandaşlar için moral konseri düzenlendi

Darıca Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenci yurdunda karantinada bulunan vatandaşlar için moral konseri düzenledi. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da etkinliğe katılarak, vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında örnek projelere imza atan ve vatandaşların sağlığı ve huzuru için çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, karantinada bulunan vatandaşları da unutmadı. Öğrenci yurdunda karantinada tutulan vatandaşlar için moral otobüsüyle konser düzenleyen Darıca Belediyesi, vatandaşları yalnız bırakmadı. KYK yurdunun bahçesinde gerçekleşen moral konserine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş katıldı.

Karantinadaki vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Muzaffer Bıyık, "Sizlerin sağlığı her şeyden önemli. Bu zor günleri el birliği ile atlatacağız. Bugün sizleri bir nebze de olsa eğlendirebildiysek ne mutlu bize" dedi.

Daha sonra moral otobüsü eşliğinde şarkılarla karantinadaki vatandaşlar için konser düzenlendi. Balkonlara çıkan vatandaşlar da şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir gün yaşadı.

Karantinada olan vatandaşlar için moral konseri düzenlendi

Karantinada olan vatandaşlar için moral konseri düzenlendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber