Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Asayiş 08 Ekim 2020 - 19:53 Yorum: 0

Karantinada olması gerekirken yola çıkınca trafik ekiplerine yakalandı

Karantinada olması gereken bir vatandaş hastanedeki eşinin yanına giderken Gümüşhane'deki trafik uygulaması sırasında tespit edilince 3 bin 150 lira para...

Karantinada olması gerekirken yola çıkınca trafik ekiplerine yakalandı

Karantinada olması gereken bir vatandaş hastanedeki eşinin yanına giderken Gümüşhane'deki trafik uygulaması sırasında tespit edilince 3 bin 150 lira para cezasına çarptırılıp karantina yurduna gönderildi.

Alınan bilgiye göre bugün akşam saatlerinde Akçakale Mahallesi girişindeki polis uygulama noktasında denetim yapan ekipler Y.Ç (45) yönetimindeki aracı durdurdu.

Yapılan kimlik sorgulamasında Y.Ç'nin 13 Ekim tarihine kadar ikametinde karantinada olması gerektiğini belirleyen ekipler durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

Aracında bekletilen Y.Ç, ambulansın gelmesinin ardından Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Yurduna götürüldü ve 3 bin 150 TL de idari para cezası uygulandı.

Bayburt'ta esnaf olan Y.Ç'nin Trabzon'daki bir hastanede tedavi gören eşinin yanına gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Aracını uygulama noktasına park ettikten sonra ambulansa bindiği sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere konuşan Y.Ç, "Ben negatifim. Test yaptırmak istedim ama Trabzon'da yapmadılar. Eşim böbrek hastası. Yaşanan bu durum eşimin test sonucunun yanlış olmasından kaynaklanıyor" dedi.

Kendisinin daha önce de test verdiğini ve negatif olduğunu ifade eden Y.Ç, ""Bu durum eşimin test sonucunun yanlış çıkmasından kaynaklanıyor. Aynı gün Bayburt'ta yapılan test pozitif çıktı, Trabzon KTÜ hastanesinde negatif çıkıyor. Şuanda kaldığım duruma bak. Farabi hastanesine de müracaat ettim ama rahatsızlığım olmadığından dolayı almadılar. Benim 13 Ekim'e kadar temaslı olduğum için karantinada kalmam lazımmış. Eşim kovid hastası değil, böbrek hastası" diye konuştu.

Karantinada olması gerekirken yola çıkınca trafik ekiplerine yakalandı

Karantinada olması gerekirken yola çıkınca trafik ekiplerine yakalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber