Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Eylül 2014 - 10:58 Yorum: 0

Karapınar beldesine hafızlık ve Kuran kursu

NEVŞEHİR (AA) - Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde hayırseverler tarafından yaptırılması planlanan Kuran ve hafızlık kursunun inşaatına başlandı.Karapınar Belediye Başkanı...

Karapınar beldesine hafızlık ve Kuran kursu

NEVŞEHİR (AA) - Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde hayırseverler tarafından yaptırılması planlanan Kuran ve hafızlık kursunun inşaatına başlandı.

Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, yaptığı açıklamada, Kurra Hafız İbrahim Tanrıkulu Kuran ve Hafızlık Kursunun, 400 metrekare alan üzerine kurulacağını ve 120 yatak kapasiteli olacağını belirtti.

Belediye öncülüğünde hayırseverler tarafından yaptırılacak Kuran kursu binasını tamamlandıktan sonra Diyanet İşleri Başkanlığına teslim edeceklerini ifade eden Tiftik, "Beldemizde hafızlık geleneğinin sürmesini istiyoruz. Artık çocuklarımız hafızlık eğitimini burada alabilecekler. Kursumuzu 2015 yılında hizmete açmayı planlıyoruz" dedi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber