Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Nisan 2015 - 14:53 Yorum: 0

Karapınar Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı

KONYA (AA)-  Karapınar Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Mehmet Yaka başkanlığında gerçekleştirdi.Meclisin gündeminde olan maddeler, Yaka tarafından tek...

Karapınar Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı

KONYA (AA)-  Karapınar Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Mehmet Yaka başkanlığında gerçekleştirdi.

Meclisin gündeminde olan maddeler, Yaka tarafından tek tek okunarak oylamaya sunuldu. Daha sonra 2015 yılı için encümen üyeliklerine Osman Arı ve Mustafa Kemal Gök seçildi.

İmar komisyonu üyeliğine Emre Özsoy, Şenel Küçükdurmuş, Erol Demirel, Osman Arı ve Dündar Mehmet Taşçı, plan bütçe komisyonu üyeliklerine ise Mustafa Aşıroğlu, Ömer Ali Sağlamer, Yusuf Zengin, Mehmet Koçak ve Ali Bozaklı seçildi.

Yaka, yaptığı konuşmada 2014 yılının Karapınar için dolu dolu geçtiğini söyledi.

Hizmetlere devam edeceklerini belirten Yaka, "Karapınar’ın gelişmesine katkı yapmak için meclis üyeleri ile çalışmalarımız sürecektir" dedi.

Yaka'ya Yeni Mahalle Muhtarı Adem Kalemdaroğlu, Gazi Mustafa Kemal İlkokuluna katkılarından dolayı çiçek verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber