Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

Karapınar'da ticari taksicilerin sorunları tartışıldı

KONYA (AA) - Karapınar'da  ticari taksi sahipleri ile şoförlerinin sorunları tartışıldı.Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası işbirliği ile huzur...

Karapınar'da ticari taksicilerin sorunları tartışıldı

KONYA (AA) - Karapınar'da  ticari taksi sahipleri ile şoförlerinin sorunları tartışıldı.

Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası işbirliği ile huzur toplantısı yapıldı. Toplantıda ilçede faaliyet gösteren ticari taksi sahipleri ile şoförlerinin sorunları tartışıldı. 

İlçe Emniyet Müdürü Harun Yaldız, toplantıda, güvenlik hizmetlerinde sivil toplumun katılımını sağlamayı, polis ve halk arasında güvene dayalı kalıcı ilişkiler kurmayı hedeflediklerini belirtti.

Taksici esnafının topluma güven vermesi gerektiğini dile getiren Yaldız, taksici esnafının Büyükşehir Belediyesince hazırlanarak yürürlüğe giren ticari taksi yönetmeliğinde belirtilen kurallara uymaları gerektiğini ifade etti.

Şoförler ve otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Bozu ise 6360 sayılı Büyükşehir yasası ile ulaşım ve toplu taşıma hizmetlerinin planlanması, her türlü servis ve toplu taşıma araçları ile taksi sayıları, bunların güzergahlarının belirlenmesi, taksi ve servis araçlarına ruhsat verilmesi işlemlerinin yeniden belirlendiğini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber