Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 14:28 Yorum: 0

Karapınar’da yol açma çalışmaları başladı

Odunpazarı Belediyesi, üst yapı çalışmalarına Karapınar mahallesi ile devam ediyor.

Karapınar’da yol açma çalışmaları başladı

Odunpazarı Belediyesi, üst yapı çalışmalarına Karapınar mahallesi ile devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi son olarak Karapınar Mahallesi'nde bulunan Şensoylar Sokak'ta imar planına göre yol açma işlemine başladı. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında eski hali oldukça kötü olan yol, Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hem genişletiliyor hem de düzeltiliyor.

Bölgede yaşayan ve Karapınar TOKİ konutlarında oturan vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlayacak Şensoylar Sokak, şimdiye kadar gerçekleştirilen çalışmalar sonunda 668 metre uzunluğa ve 12 metre genişliğe sahip oldu. Şimdiye kadar yapılan çalışmalarda 7 bin 200 metreküp hafriyat çıktığını ifade eden yetkililer, 2 bin metreküp alt zemin malzemesi kullanıldığını belirtti. Yetkililer, çalışmaların devam ettiğini ve en kısa zamanda Şensoylar Sokak'taki çalışmaların sona ereceğini bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber