Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 18 Ağustos 2022 - 14:38 Yorum: 0

Karapürçek Semt Hali kütüphane oluyor

Altındağ'ın Karapürçek Mahallesi'ndeki semt hali kütüphaneye dönüştürülüyor.

Karapürçek Semt Hali kütüphane oluyor

Altındağ'ın Karapürçek Mahallesi'ndeki semt hali kütüphaneye dönüştürülüyor.

"Her mahalleye bir kütüphane" sloganıyla yola çıkan Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni kütüphaneler kazandırmaya devam ediyor. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın talimatlarıyla Karapürçek Mahallesi'nde bulunan semt hali kütüphaneye dönüştürülüyor. Aktif üye sayısı 25 bine yaklaşan mahalle kütüphanelerine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Başkan Balcı, "Kütüphanelerimizin aktif üye sayısı 25 bine ulaştı. Her yaştan Altındağlı vatandaşımız kütüphanelere büyük ilgi gösteriyor. Bu da bizi yeni kütüphaneler yapmak için motive ediyor. Altındağ'a daha fazla kütüphane kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

"Kütüphaneler önemli bir ihtiyaç"

Başkan Balcı, "Görüyoruz ki kütüphaneler önemli bir ihtiyaç. Her gittiğimiz ortamda öğrenci kardeşlerimiz hem ders çalışabilecekleri hem de rahat rahat kitap okuyup, araştırma yapabilecekleri mekanlar istiyorlar. Biz de onlar için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah Altındağ'ın her mahallesine kütüphane yapacak, öğrencilerimize çok daha uygun koşullar sunacağız. Karapürçek'teki semt halinin de kütüphaneye dönüştürülmesi düşüncesi mahalle sakinleri tarafından da beğeni topladı. İnşallah kısa sürede çok güzel bir kütüphaneyi mahallemize kazandıracağız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber