Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Eylül 2016 - 10:18 Yorum: 0

Karataş: "Bahçeli milli iradenin temsilcisidir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl başkanı Necat Karataş, Partisinin düzenlediği bayramlaşma töreninde konuştu.

Karataş: 'Bahçeli milli iradenin temsilcisidir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl başkanı Necat Karataş, Partisinin düzenlediği bayramlaşma töreninde konuştu. Karataş, 12 Eylül Askeri darbesinin MHP'lilere yaptığı zulüm ve işkencelerden bahsettikten sonra "12 Eylül de 15 Temmuz alçak darbe girişimi de bizim için farklı değildir" dedi.

İl ve ilçe teşkilatlarının, ülkü ocaklarının, Kamu Çalışanları Vakfı'nın ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma töreninde partililere hitaben konuşan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "Acıyla ve dualarla bayram yaşıyoruz. Bir yanda terör şehitlerimiz diğer yanda sınır ötesi Fırat Harekatında tarih yazan Mehmetçiklerimiz var. Tabii ki 15 Temmuz Alçak Darbe Girişimi" nide unutamayız. Verdiği zararları görmezden gelemeyiz." diyerek Genel Başkan Devlet Bahçeli Vurgusu Yaptı. Karataş, "son olaylarda bütün Türkiye MHP ve Türk Milliyetçilerinin nasıl bir lidere sahip olduğunu gördü. Alçak darbe girişimine karşı milli iradeyi temsil eden liderimiz daha ilk anda verdiği demokrasi tepkisiyle darbecileri durduran irade oldu. Şimdi Bütün Türkiye, bütün siyasiler ve bütün basın mensuplarımız liderimiz Bahçeli'yi daha iyi anlamıştır. Liderimize karşı yapılan muhalefetin de sebebi artık çok iyi görünmüştür" dedi.

"PKK ve IŞİD yok edilmelidir"

Türk milletinin ve Türk devlerinin güvenliği ve varlığı için bütün Türk Milliyetçilerinin Cerablus operasyonlarına destek verdiğini de ifade eden Karataş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçmişte MHP olarak çözüm süreci denilen çözülme sürecine, Habur rezaletine ve PKK ile müzakereye niçin karşı çıktığımız şimdi daha iyi anlaşılıyor. Liderimizin tavrı daha iyi görülüyor. Allah'a şükür yanlış yapmadık, yanlışın yanında olmadık."

İzmirlilerin ve partililerin bayramını kutlayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Şehit ve gazileri de unutmadı. "Acılarla kutladığımız bayramlar bitecek, inşallah çok güzel bayramlar göreceğiz. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimizin yanında olduğumuzu bildiriyorum." Diyerek, Ziyaretçilerle tet tek bayramlaştı. Karataş, Şeker ve kolonya ikram etti. Bayramlaşmaya Partililerin yanında Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve MHP'nin İzmir'deki belediye meclis üyeleri de katıldı.

Karataş: "Bahçeli milli iradenin temsilcisidir"

Karataş: "Bahçeli milli iradenin temsilcisidir"

Karataş: "Bahçeli milli iradenin temsilcisidir"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber