Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ekim 2014 - 12:08 Yorum: 0

Karate: Çiftlikköylü karateciler 31 madalya aldı

Yalova’da İller Arası Amatör Spor Haftası Cumhuriyet Kupası Şampiyonası’nda Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı, kulüpler bazında şampiyonluk kupasını kazandı

Karate: Çiftlikköylü karateciler 31 madalya aldı

YALOVA(AA) - Yalova’da İller Arası Amatör Spor Haftası Cumhuriyet Kupası Şampiyonası’nda Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı kulüpler bazında şampiyonluk kupasını kazandı.

Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı Antrenörü ve Milli Sporcu Halil İbrahim Yüksektepe, 34 sporcu ile turnuvada yer alan Çiftlikköy ekibinin 31 madalya ile turnuvayı tamamladığını kaydetti. Turnuvada 4 birincilik, 10 ikincilik ve 17 üçüncülük kazanan karateciler, şampiyonluk kupasını Çiftlikköy’e getirdi. Turnuva sonrasında madalya alan sporcular ve aileleriyle birlikte Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı makamında ziyaret ederek kupayı takdim eden Yüksektepe, kulüp yöneticilerine ve Başkan Silpagar’a katkılarından dolayı teşekkür ettiklerini dile getirdi. Başkan Silpagar da Çiftlikköylü karatecileri kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber