Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Şubat 2022 - 15:08 Yorum: 0

‘Karate hakem eğitim semineri ve terfi sınavı’ Manisa’da yapıldı

Manisa, Türkiye Karate Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Hakem Eğitim Semineri ve Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı.

‘Karate hakem eğitim semineri ve terfi sınavı’ Manisa’da yapıldı

Manisa, Türkiye Karate Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Hakem Eğitim Semineri ve Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Manisa İl Karate Temsilciliğinin katkılarıyla Muradiye Spor Salonunda yapılan programa Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş, Manisa Karate İl Temsilcisi Enes Eşsiz ve Türkiye'nin birçok ilinden 200'e yakın ulusal ve uluslararası hakem ve hakem adayları katıldı.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa olarak Türkiye Karate Federasyonun faaliyet programında yer alan hakem eğitim ve terfi sınavına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlere hizmet vermek amacıyla Manisa genelinde ciddi yatırımlara imza attığını açıkladı. İl genelinde 100'ün üzerinde yeni yatırımların bulunduğunu söyleyen Öztürk, bu yatırımlar içinde yüzme havuzlarının, gençlik merkezlerinin, çok amaçlı salonların olduğunu kaydetti. Öztürk, "Bütün gayretimiz gençlerimize en iyi şekilde destek olmaktır. Ne yazık ki teknoloji bağımlılığı artıyor. Gençlerimiz bunun farkında değil. Teknoloji bağımlılığıyla mücadele etmek için yeni tesisleri hayata geçiriyoruz. Eğitimler veriyoruz, sanatsal etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin bu tesislerden faydalanarak sosyal hayata katılmalarını destek oluyoruz. Geleceğin başarılı sporcularını, olimpiyat sporcularını buralardan yetiştireceğiz" dedi.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne, Karate İl Temsilciliğine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Hakemlerin sorunları çözüldüğü takdirde genel olarak sorunların yarısının çözüleceğini kaydeden Uğuz, hakemliğin çok önemli olduğunu kaydetti. Uğuz, "Bilgiyi her zaman güçlü tutalım. Onun için bu tür eğitim seminerleri düzenliyoruz. Eğitime katılan bütün hakemlerime başarılar diliyorum" diye konuştu.

Başkan Uğuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve Karate Temsilcisi Enes Eşsiz'e katkılarından dolayı plaket takdim etti. Konuşmaların ardından eğitime geçildi ve uygulamalı sınav yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber