Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Ağustos 2016 - 13:08 Yorum: 0

Karatenin yıldızları İstanbul’da buluşuyor

Dünya karatesinin yıldız isimleri, hafta sonu İstanbul'da bir araya gelecek.

Karatenin yıldızları İstanbul’da buluşuyor

Dünya karatesinin yıldız isimleri, hafta sonu İstanbul'da bir araya gelecek. Karatenin "Şampiyonlar Ligi" olarak nitelendirilen "Karate 1 Premier League"in İstanbul ayağı 4-5 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek.

Dünya Karate Federasyonu'nun önemli organizasyonları arasında yer alan ve dünya yıldızlarını buluşturan "Karate 1 Premier Leauge", hafta sonunda altıncı kez İstanbul'da düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl 47 ülkeden 533 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda kayıtlar devam ederken, şu ana kadar 54 ülkeden 483 sporcu yerini ayırttı. Ekim ayı sonunda Avusturya'nın Linz şehrinde düzenlenecek Dünya Karate Şampiyonası öncesi en ciddi hazırlık turnuvalarından biri olarak gösterilen Karate 1 Premier League'de dünyanın ünlü karatecileri tatamiye çıkacak.

Karatenin "Şampiyonlar Ligi" olarak bilinen organizasyonu geçtiğimiz yıl kazandığı sekiz altın, dört gümüş, dokuz bronz madalya ile genel sıralamanın zirvesinde tamamlayan Milli Takımımız, İstanbul'da tam kadro mücadele edecek.

WOW Hotel & Convention Center'da büyükler kategorisinde yapılacak organizasyonda sporcular, kata ve kumite olmak üzere 12 ferdi, 2 takım dalında madalya için mücadele edecek.

HEYECAN İSTANBUL OPEN'LA BAŞLAYACAK

İstanbul'daki karate heyecanı, Türk karatesinin klasikleri arasına giren Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası ile başlayacak. Bu yıl 11'inci kez düzenlenecek olan organizasyona 20 ülkeden 750 sporcunun katılım göstermesi bekleniyor.

Yenibosna'da bulunan WOW Hotel & Convention Center'da ümitler ve gençler kategorilerinde gerçekleştirilecek turnuvada sporcular katada 5, kumitede 17 kategoride madalya için mücadele edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber