Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Kasım 2014 - 16:13 Yorum: 0

Karayazı, ilk defa AB projelerine katıldı

ERZURUM (AA) - AB projeleri kapsamında Polonya'da 15 ülkenin katılımıyla düzenlenen "Toplumda Dışlanmaya Hayır" konulu seminere Karayazı'dan da iki öğretmen katıldı.Karayazı Kaymakamlığı...

Karayazı, ilk defa AB projelerine katıldı

ERZURUM (AA) - AB projeleri kapsamında Polonya'da 15 ülkenin katılımıyla düzenlenen "Toplumda Dışlanmaya Hayır" konulu seminere Karayazı'dan da iki öğretmen katıldı.

Karayazı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen ve daha önceden oluşturulan proje ofisi çalışanlarından Anadolu Lisesi öğretmenleri Zafer Uçkaç ile Murat Bakmaz, Karayazı Kaymakamı Hasan Dönmez'i ziyaret etti.

Uçkaç ve Bakmaz, Varşova dönüşlerinde seminerden izlenim ve bilgilerini Denmez ve proje ekibiyle paylaştı.

Varşova'da 15'e yakın sivil toplum kuruluşuyla görüştüklerini belirten temsilciler, Avrupa'da toplumdan çeşitli sebeplerle dışlanmış bireyleri tekrardan topluma kazandırmak için ne gibi çalışmalar yaptıkları hakkında bilgi edindiklerini, ayrıca Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden projeler konusunda tecrübeli kuruluşlarla bağlantı kurduklarını ve sürekli görüştüklerini belirtti.

Dönmez, Karayazı'dan ilk defa bu tür seminerlere katılımın sağlandığını ifade ederek, sadece bir seferlik değil proje konusundaki çalışmaların süreklilik arz etmesi gerektiğini, çalışmalarda proje ekibine her türlü desteğin sağlanacağını vurguladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber