Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 11:03 Yorum: 0

Karayolları 14. Bölge Müdürü Yazıcıoğlu’ndan Başkan Çalışkan’a Ziyaret

Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'ı ziyaret etti.

Karayolları 14. Bölge Müdürü Yazıcıoğlu’ndan Başkan Çalışkan’a Ziyaret

Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'ı ziyaret etti.

Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ve beraberindeki teknik heyet, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'ı makamında ziyaret ederek, ilçede karayolları ile ilgili yapılan proje ve çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan," Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ile Emet-Hisarcık-Simav çevre yolu ihaleleri, Hisarcık-Gediz çevre yolunun güzergah planlarının yatırım programına alınması için yapılan girişimler, ilçemize yapılan bağlantı yolları sıcak asfalt çalışmaları ve diğer projeler hakkında verimli görüşmelerde bulunduk. Ayrıca "Kanal Hisarcık" projesi çalışma alanında bulunduğu için yıkılacak olan Karşıyaka ve Yeşilhisar mahallelerini birbirine bağlayan eski köprünün yerine yeni köprünün yapımı için 1 Kasım 2016 tarihinde inşaat ihalesinin yapılacağı müjdesini aldık. Yapmış oldukları bu nazik ziyaretten ve hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaret sonrası Başkan Çalışkan, Bölge Müdürü Yazıcıoğlu'na belediye amblemi bulunan çini tabak hediye etti.(MA-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber