Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Temmuz 2014 - 10:18 Yorum: 0

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü 500 kilometre asfalt yol yapacak

KARS (AA) - Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü, bölge sınırları dahilinde yıl sonuna kadar 500 kilometre asfalt yol yapacak.Karayolları 18. Bölge Müdürü Turan Yılmaz, yaptığı açıklamada,...

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü 500 kilometre asfalt yol yapacak

KARS (AA) - Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü, bölge sınırları dahilinde yıl sonuna kadar 500 kilometre asfalt yol yapacak.

Karayolları 18. Bölge Müdürü Turan Yılmaz, yaptığı açıklamada, bölgeye en güzel hizmeti sunmak için titizlikle çalıştıklarını söyledi.

Yıl sonuna kadar bölgede 500 kilometre asfalt yol yapacaklarını belirten Yılmaz, "Yapılacak olan bu asfaltın 350 kilometresi Kars ilini kapsayacaktır. Şehir merkezi girişinde ki Mihralibey köprüsünün yapımı tamamlanarak trafiğe açıldı. Ayrıca köprüye ilave olarak bir menfez yapımı da yıl sonuna kadar tamamlanmış olacaktır. Devam eden kaliteli yol ve asfaltlama çalışmalarının hem sürücüleri hem de Karslıları fazlasıyla memnun ettiğini öğrenmiş bulunmaktayız" diye konuştu.

Yılmaz, bölge müdürlüğü çalışanlarının en güzel hizmeti sunmak için çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber