Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Asayiş 20 Ekim 2020 - 14:18 Yorum: 0

Karayoluna çıkan büyükbaş hayvan kazaya yol açtı

Samsun'un Bafra ilçesinde başıboş hayvanların aniden yola çıkmasıyla meydana gelen trafik kazasında sürücü kazayı ucuz atlattı.

Karayoluna çıkan büyükbaş hayvan kazaya yol açtı

Samsun'un Bafra ilçesinde başıboş hayvanların aniden yola çıkmasıyla meydana gelen trafik kazasında sürücü kazayı ucuz atlattı. Kazada bir büyükbaş hayvan telef oldu.

Kaza, Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sinop istikametine seyir halinde olan 55 NG 724 plakalı minibüs aniden karayoluna çıkan ineğe çarptı. Minibüs sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, araçta maddi hasar oluştu. Kazaya neden olan büyükbaş hayvan ise telef oldu. Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ve zabıta ekipleri telef olan hayvanın kulak küpesi olmadığını belirledi. Telef olan büyükbaş hayvanla birlikte olan diğer 3 büyükbaş hayvanlardan birinde kulak küpesi tespit edildi. Ekipler büyükbaş hayvanın sahibini bulmak için çalışma başlattı.

Kazayı gören İsmail Yiğit isimli vatandaş, "Geçen de burada aynı olay oldu. Polisler geldiler, inekleri toplayıp götürdüler. Aynı olay her şoförün, her vatandaşın başına gelebilir. Burada araç taklada atabilir, ölümlü kazada olabilir. Yazık, bunların tedbirinin bir an önce alınması lazım. İllaki insanların ölmesi mi lazım. Başı boş inekler hala dolaşıyor. Vatandaşlar hayvanlarına sahip çıkmalı" dedi.

Karayoluna çıkan büyükbaş hayvan kazaya yol açtı

Karayoluna çıkan büyükbaş hayvan kazaya yol açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber