Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 16:13 Yorum: 0

Karayoluna tel örgülü önlem

Serik İlçesi'ne bağlı Karadayı-Boğazkent ve Belpınar-Sarıabalı mahallelerinde kanal ile yol arasının tellerle çevrelenerek güvenli hale getirilmesi...

Karayoluna tel örgülü önlem

Serik İlçesi'ne bağlı Karadayı-Boğazkent ve Belpınar-Sarıabalı mahallelerinde kanal ile yol arasının tellerle çevrelenerek güvenli hale getirilmesi çalışmaları tamamlandı. Kanal yolunun kenarlarına DSİ tarafından yapılan tel ve çelik bariyer çalışması sonrasında yolun DSİ'den Serik Belediyesi'ne devredileceği , Serik Belediyesi'nin ise yolu devraldıktan sonra daha da genişletip sıcak asfaltla kaplayacağı kaydedildi. AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, "DSİ'ye ait olan ve servis yolu olarak kullanılan Karadayı-Boğazkent ve Belpınar-Sarıabalı arasındaki kanal yollarında geçmişte birçok ölümlü kazalar yaşanmış vatandaşlarımız hayatlarını kaybetmişlerdi. Biz de Serik Belediye Başkanımız Sayın Ramazan Çalık ile birlikte DSİ Bölge Müdürlüğü ile görüşerek yolların ilk etap ta güveli hale getirilmesini daha sonra is Belediyemize devredilmesini talep ettik. Konuyu takip ederek bugünkü neticeye getirdik. Şu anda her iki kanal yolu da tel ve çelik bariyerlerle güvenli hale getiriliyor daha sonra da Belediyemize devredilecek, Belediyemizde yol ile ilgili genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yapacak" dedi. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ise "Hizmetlerimize durmaksızın devam ediyoruz. Kanal kenarları bariyerle çevrilerek daha güvenli bir yol haline gelecek olan Karadayı, Boğazkent ve Belpınar, Sarıabalı mahalleleri arasındaki bu yolları ikinci etap olarak DSİ'den belediyemiz bünyesine aldıktan sonra genişletip sıcak asfaltla buluşturacağız" dedi. (ST)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber