Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 16:08 Yorum: 0

Kardelen Ailesi İftar Sofrasında Buluştu

Bursa'ya özgü olan kestane şekerini tüm dünyaya tanıtan İlka Şekerleme, firma çalışanları, yurtiçi ve yurtdışındaki bayileri iftar yemeğinde bir...

Kardelen Ailesi İftar Sofrasında Buluştu

Bursa'ya özgü olan kestane şekerini tüm dünyaya tanıtan İlka Şekerleme, firma çalışanları, yurtiçi ve yurtdışındaki bayileri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, fabrikanın bahçesinde gerçekleşti. Sade bir menü ile orucunu açan konuklar bolca sohbet etme ve kaynaşma imkânı buldu. İftar yemeğine katılan misafirlerini tek tek karşılayan firma sahipleri Demet Ünlüer ve Mümin Akgün, geleneksel hale getirdikleri iftar buluşmasında oruçlarını çalışanları ve bayileri ile birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı.

İlka Şekerleme Genel Müdürü ve firma ortağı Mümin Akgün, iftar yemeğinin, çalışanlar ve bayileri arasındaki bağları güçlendirdiğini ve kaynaşma fırsatı sunduğunu dile getirdi. Firma ortaklarından Demet Ünlüer ise, fabrika bahçesinde gösterişten uzak huzur dolu bir ortamda iftar açtıklarını ifade ederek, iftar yemeğinin çalışanların ve bayilerin firma ile daha sağlıklı ilişkiler kurmasına katkı sağladığını söyledi.

Kardelen Ailesi İftar Sofrasında Buluştu

Kardelen Ailesi İftar Sofrasında Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber