Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 24 Ekim 2014 - 17:58 Yorum: 0

KARDEMİR, 3 milyon ton üretim hedefine çok yakın

KARDEMİR Genel Müdürü Demirel:

KARDEMİR, 3 milyon ton üretim hedefine çok yakın

KARABÜK (AA) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, "Fabrikamızı 3 milyon tona ulaştıracak 5'inci fırın ısıtılmaya başlandı. Bu ay içinde üretime başlayacak" dedi.

Demirel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fabrikanın yıllık 500 bin tonluk üretimlerden son yıllardaki yatırımlarla 3 milyon tonluk üretime dayandığını söyledi.

Her yatırımda kaliteyi hedef aldıklarını anlatan Demirel, "Fabrikamızı 3 milyon tona ulaştıracak 5'inci fırın ısıtılmaya başlandı. Bu ay içinde üretime başlayacak. Çelikhane, enerji, haddehaneler, çevre ve diğer altyapı da 3 milyon ton için hazır hale getirildi. KARDEMİR olarak üç milyon tona çıkarken, ülkenin kaliteli çelik ihtiyacını çözecek bir yol tuttuk" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber