Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 05 Mayıs 2016 - 20:14 Yorum: 0

Kardemir A.ş’de Hedef 2.1 Milyon Üretim Ve Satış

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş. bu yıl sonu esas ürün üretimi ve esas ürün satışının 2,1 milyon ton olmasının beklendiğini...

Kardemir A.ş’de Hedef 2.1 Milyon Üretim Ve Satış

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş. bu yıl sonu esas ürün üretimi ve esas ürün satışının 2,1 milyon ton olmasının beklendiğini bildirildi.

KARDEMİR'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada 2016 yılı esas üretim ve satış hedefinin belirlendiği kaydedildi. 2016 yılı sonuçlarına ilişkin esas ürün üretiminin 2,1 milyon ton olmasının beklendiğini belirtilen açıklamada, "Esas ürün satışının da 2,1 milyon ton olması, ayrıca 2016 yılı FAVÖK marjının yüzde 15-17 aralığında gerçekleşmesi beklenmektedir." İfadesine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber