Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 04 Temmuz 2022 - 18:08 Yorum: 0

KARDEMİR çalışanlarının ücret farkları bayram öncesinde ödenecek

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ. (KARDEMİR), 31 Aralık 2021 tarihinden itibaren çalışanların hak ettikleri ücret farklarının bayram öncesinde...

KARDEMİR çalışanlarının ücret farkları bayram öncesinde ödenecek

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ. (KARDEMİR), 31 Aralık 2021 tarihinden itibaren çalışanların hak ettikleri ücret farklarının bayram öncesinde ödeneceğini açıkladı.

Fabrikadan yapılan açıklamada, "1937 yılında kurulan ve bu sene 85. yılını kutlayan, beş binin üzerinde çalışan sayısıyla bölgemizin en önemli istihdam merkezlerinden biri olan şirketimiz Kardemir AŞ., bugün düzenlenen yönetim kurulu toplantısı ile personelimizin kademe çalışması neticelendirildi. Yönetim kurulumuzun göreve geldiği 2020 yılı Kasım ayından itibaren gözle görülür bir şekilde yükselen karlılık rakamlarıyla birlikte çalışan haklarında da birçok iyileştirme gerçekleştirilmiştir. Şirketimiz, çalışanlarımızın haklarında ve iş ortamlarındaki memnuniyetin arttırılmasının yanı sıra, eğitim, kültür, sanat, bilim, spor gibi sosyal sorumluluk projelerine vermiş olduğu büyük destekler ile toplumsal refahın arttırılmasına hizmet ederken aynı zamanda da bölgenin ve kentin kalkınmasında lokomotif rol üstlenmeye devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, yönetim kurulu tarafından onaylanan kademe sistematiği çerçevesinde 31 Aralık 2021 tarihinden itibaren çalışanların hak ettikleri ücret farklarının bayram öncesinde ödenmesine karar verildiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber