Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Ağustos 2016 - 15:48 Yorum: 0

Kardemir Karabükspor, Ermin Zec ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Ermin Zec ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kardemir Karabükspor, Ermin Zec ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Ermin Zec ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kardemir Karabükspor, Azerbeycan Premier Lig takımlarından FK Gabala kulübü oyuncusu Ermin Zec ile Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri toplantı salonunda kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül'ün katılımıyla gerçekleşen tören ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Ermin Zec, yakından tanıdığımız; Türkiye'de Gençlerbirliği'nde çok güzel maçlar çıkartmış bir futbolcumuzdur. Dolayısıyla kendisine hayırlı uğurlu olsun. İnanıyoruz ki Karabükspor ile tekrar ciddi bir çıkış yakalayacak. Kendisi için takım çok uyumlu. Çok güzel bir takıma geldi. İnanıyoruz ki kendisi de çok mutlu olacak. Biz de çok mutlu olacağız" diye konuştu.

İmza töreninde konuşan Ermin Zec ise, "İnşallah benden bekleneni karşılayacağım. Karabükspor'a yardımcı olacağım. Kulüp de organizasyon anlamında çok iyi bir camia. Dolayısıyla başarılara imza atacağımızı bekliyorum" dedi.

İmza töreninin ardından Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve Ermin Zec gazetecilere birlikte poz verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber