Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 10 Mart 2015 - 11:08 Yorum: 0

Kardemir Karabükspor galibiyeti unuttu

Spor Toto Süper Lig'de bir türlü istediği sonuçları alamayan kırmızı-mavililer, son 10 maçtır galip gelemiyor

Kardemir Karabükspor galibiyeti unuttu

KARABÜK (AA) - AHMET ÖZLER - Spor Toto Süper Lig'de bir türlü istediği sonuçları alamayan Kardemir Karabükspor, son 10 maçtır galip gelemiyor.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile geçen sezon lig tarihinin en başarılı sezonunu yaşayan ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele hakkı elde eden kırmızı-mavililer, bu sezon bir türlü bekleneni veremedi.

Ligin 21. haftası geride kaldığında Kafkas ile yollarını ayıran ve tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural'la yoluna devam eden Karadeniz ekibi, Vural'la da çıktığı iki karşılaşmada da galibiyete ulaşamadı.

En son ligin 13. haftasında sahasında Bursaspor'u yenmeyi başaran Karabük ekibi, bu maçtan sonra çıktığı Balıkesirspor, Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu ile Trabzonspor'a yenildi, Eskişehirspor, İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bu sezon oynanan 23 karşılaşmada 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 yenilgi alarak 18 puanla ligin 17. sırasında yer alan Kardemir Karabükspor, bu hafta konuk olacağı Akhisar Belediyespor karşısında galibiyet arayacak. 

- Hedef 21 puan

Teknik Direktör Yılmaz Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kalan maçlarda hedefledikleri 21 puanı toplamaya gayret edeceklerini söyledi. 

Kalan maçları 4'erlik dilimlere böldüklerini ve her dilim için 7 puan hedeflediklerini vurgulayan Vural, "4'erlik dilimlere ayırdığımız 2 maça çıktık ve elde 1 puan var. Bu dilimde kalan 2 maçımızı kazanmamız lazım. Yoksa diğer dilimlerde işimiz daha zor olacak. Takım lig seviyesinin üstünde oyun oynuyor ancak sonuç yok. İyi oyunun sonucunu da alabilmek için çabalıyoruz" diye konuştu.

Vural, Kardemir Karabükspor'un her takımı yenebileceğini ve bu ligde kalması gerektiğini kaydetti.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber