Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Ağustos 2016 - 12:38 Yorum: 0

Kardemir Karabükspor, Lazarevic ile sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, geçen sezon Antalyaspor'da forma giyen ve bonservisi Seri A ekiplerinden Chievo Verona takımında olan...

Kardemir Karabükspor, Lazarevic ile sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, geçen sezon Antalyaspor'da forma giyen ve bonservisi Seri A ekiplerinden Chievo Verona takımında olan Dejan Lazarevic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren kırmızı-mavili ekip, geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da kiralık olarak oynayan Dejan Lazarevic'i transfer etti. Kulüp binasında Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül'ün katıldığı törende kiralık olarak 1 yıllık sözleşmeye imza atan Lazarevic, Kardemir Karabükspor'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, takıma katkı sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Tolga Gül ise yeni transferlerinin takımın gücüne güç katacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber