Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 14 Mayıs 2016 - 21:38 Yorum: 0

KARDEMİR Karabükspor Süper Lig’de

Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek Süper Lig'e çıkan Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktör Yücel İldiz, "Bu Karabükspor'la verdiğimiz sözü yerine getirmek...

KARDEMİR Karabükspor Süper Lig’de

Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek Süper Lig'e çıkan Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktör Yücel İldiz, "Bu Karabükspor'la verdiğimiz sözü yerine getirmek bizi mutlu etti" dedi.

PTT 1. Lig'in son hafta maçında Göztepe'ye konuk olan Kardemir Karabükspor, Alanyaspor'un puan kaybetmesiyle ligi 2. sırada tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e çıktı. Şampiyon oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, son derece zor bir lig geçirdiklerini söyledi.

Devre arasında ihtiyaç duyulunca hiç düşünmeden geldiğini kaydeden İldiz, "İyi, kötü günlerimiz oldu. İçeride kaybettiğimiz bir maç bizi sıkıntıya soktu. Geçen sezon trajik bir şekilde küme düşen ve tamamen yeni bir kadroyla lige başladık. Bu Karabükspor'la verdiğimiz sözü yerine getirmek bizi mutlu etti" dedi.

"Yaptık, bir daha yaparız" sözünü hatırlatan başarılı teknik adam, "Karabükspor umarım bir daha bu durumları yaşamaz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber