Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 10 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Vural:

"Kardemir Karabükspor ligin en disiplinli takımı. Bunu oynadığı maçlarda gösterdi"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Vural:

KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, "Kardemir Karabükspor ligin en disiplinli takımı. Bunu oynadığı maçlarda gösterdi" dedi.

Vural, Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısının öncesinde, kulüp doktorundan takımdaki sakatlıklar hakkında bilgi aldı. 

Oynadıkları takım oyununun rakibe nasıl sıkıntı yarattığının rakip teknik direktörlerin söylemlerinden ortada olduğunu ve bunu futbolcularına izlettirdiğini belirten Vural, geçen hafta sonu oynadıkları ve berabere kaldıkları Gaziantepspor maçında rakibe pozisyon vermediklerini kendilerinin de birçok pozisyon yakaladıklarını anlattı. 

Bu hafta kazanmaları gereken bir haftaya girdiklerini, rakipleri Akhisar Belediyespor'un da zor durumda bulunduğunu ve onların da kazanmak isteyeceklerini ifade eden Vural, "Mümkün olsa da taraftarımız bu maça gelebilse. Gaziantepspor maçında taraftarımız geldi destekledi ancak stat tam dolu değildi. Destek çok önemli. Lütfen çağrımıza kulak verin ve gelin destekleyin. Takımı yalnız bırakmayın. Rakibe burayı dar edelim, aşırıya kaçmadan" diye konuştu.

Takımın kazanma hırsı ve oynadığı oyundan memnun olduklarını ve olumsuz bir tablonun bulunmadığını vurgulayan Vural, "Takımın başında çıktığım iki maçta 5 puan kaybettik diye düşünüyorum. Kötü oynayanın da kazandığı bir sistem futbol. İnşallah kazanma serisine başlarız diye umut ediyorum" dedi.

-  "Kadro yaparken adaletli davranıyoruz"

Yılmaz Vural, bir gazetecinin takımda forvet sıkıntısının olup olmadığı ve Akpala ile gol bulmakta takımın zorlanıp zorlanmadığı yönündeki sorusunu şöyle yanıtladı:

"Akpala bu maçta istediğimizi yaptı. Yeni bir oyun tarzı getirdik. Kolay değil. 1,5 sezon takımın alıştığı bir sistem vardı. Şimdi farklı bir sistem uyguluyoruz. Deomi ve Akpala değerli oyuncular. Geçmişleri başarılarla dolu. Kadro yaparken adaletli davranıyoruz. 4-5 hoca değerlendirip hak edeni sahaya sürüyoruz. Bütün oyuncularımız bizim için bir değer. Kimse benim akrabam değil. Bu takımda herkese performansına göre yer var. Herkese görev düşebilir. O bölgede değerlendirebileceğimiz birçok oyuncumuz var."

- "Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor"

"Takımda disiplin sorunu var mı?" sorusuna da Vural, "Kardemir Karabükspor ligin en disiplinli takımı. Bunu oynadığı maçlarda gösterdi. Gaziantep maçının sonuna doğru disiplin kopabilirdi ancak frenledik. Aynı tempoda devam ettik. Futbolcularım istediklerimi başarıyla yapıyor. İstekli oynuyorlar. Morale, teşvike ve desteğe ihtiyaçları var. Sabretmemiz lazım. Ligin sonunda durumumuzu belirleyecek oyuncular bunlar. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bu çok önemli. Ben takımdan memnunum" şeklinde cevap verdi.

Teknik direktör Vural, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Akhisar Belediyespor maçına iyi hazırlanıp gideceklerini ve galibiyet almak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber