Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Kardemir Karabükspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları

Teknik Direktör Vural:

Kardemir Karabükspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları

KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadında, teknik direktör Yılmaz Vural yönetimindeki antrenmanda futbolcular, taktik çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren ve şut çalışmasının da yapıldığı idmana sakatlığı süren Emre Güngör katılmadı.

Vural, gazetecilere, bugün yaptıkları taktik antrenmanıyla Akhisar Belediyespor'un oynadığı oyunu futbolculara ezberletmeye çalıştığını söyledi.

Kaybetme toleranslarının olmadığını, içeride dışarıda kazanmak zorunda olduklarını anlatan Vural, "Akhisar Belediyespor maçını kazanarak yaşadığımız şanssızlığı inşallah kırarız. 4 maçta 7 puan hedefimiz vardı. 2 maçımızdan 1 puan aldık. Kaldı 2 maçımız. Bu nedenle Akhisar Belediyespor maçı çok önemli" diye konuştu. 

- "İnşallah sabır sonuca dönüşecek"

Akhisar Belediyespor'un kadrosunda sıkıntının olmadığını, belki de hocasının ilk defa zorlanmadan kadro kurabileceğini belirten Vural, şöyle devam etti.

"Bu deplasmandan galibiyetle dönmememiz için bir neden yok. Kaybetmemize rağmen moralliyiz. İnşallah sabır sonuca dönüşecek. 3 puan almamız gereken bir haftayı inşallah düşündüğümüz gibi geride bırakırız."

Vural, Viola'nın kart cezalısı olduğunu, sakatlığı devam eden Emre Güngör'ün ise sezonu kapattığını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber