Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 16 Ocak 2017 - 17:53 Yorum: 0

Kardemir Karabükspor’da Galatasaray hazırlıları başladı

Kardemir Karabükspor, ligin 18. haftasında 21 Ocak Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından...

Kardemir Karabükspor’da Galatasaray hazırlıları başladı

Kardemir Karabükspor, ligin 18. haftasında 21 Ocak Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Hasan Doğan Tesisleri'nde, Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, koşu ve kondisyon hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı.

Sakat olan kaleci Oleksandr Rybka ile milli takımlarda bulunan Yatabare, Abdou Razack Traore ve Poko, idmanda yer almazken sakatlığı nedeniyle bir süredir antrenmanlara çıkamayan Skulason ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber