Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 12 Mart 2015 - 11:13 Yorum: 0

Kardemir Karabükspor'da hedef Hollanda

İspanya'da yapılacak Euroleague 3'te ülkemizi temsil edecek Kardemir Karabükspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda hedef, gruplardan çıkarak Hollanda'daki finallere kalmak

Kardemir Karabükspor'da hedef Hollanda

KARABÜK (AA) - AHMET ÖZLER - İspanya'da yapılacak Euroleague 3'te ülkemizi temsil edecek Kardemir Karabükspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda hedef, gruplardan çıkarak Hollanda'daki finallere kalmak.

Geçen sezon Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ni 3. tamamlayarak Euroleague 3'e ilk defa katılma hakkı kazanan Kardemir Karabükspor, bulunduğu C Grubu'nda 13-15 Mart'ta İspanya'dan Club BSR Amiab Albacete, Hollanda'dan Only Friends, İngiltere'den Coyotes ve İtalya'dan Special Bergamo Sport takımlarıyla karşılaşacak.

Antrenör Can Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İspanya'da çok önemli maçlar oynayacaklarını ve bu maçları kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

Şampiyonada ülkelerini temsil edecekleri için omuzlarındaki yükün ağır olduğunu bu nedenle ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurgulayan Aksu, "Ülkemiz özellikle son yıllarda tekerlekli sandalye basketbolunda çok atak yaptı. Uluslararası arenada adından sık sık bahsettirdi. Takım olarak biz de ülkemizin adını duyurmaya çalışacağız" diye konuştu.

Euroleague 3 için yaklaşık 2 aydır özel bir çalışma yaptıklarını dile getiren Aksu, "C Grubu'ndaki rakiplerimiz gerçekten kaliteli takımlar. Bu gruptan çıkan takım Hollanda'da final oynar. Avrupa'nın en iyi takımlarıyla mücadele edeceğiz. Gruptan çıkarsak şampiyonada final oynarız. Bunu başaracak kadroya sahibiz. Milli takımda oynayan oyuncularımız var. Avrupa'da daha önce mücadele etmiş sporcularımız mevcut."

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber