Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 19 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Kardemir Karabükspor'da Torku Konyaspor maçı hazırlıkları

Kırmızı-mavili takım, maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi

Kardemir Karabükspor'da Torku Konyaspor maçı hazırlıkları

KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Hasan Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetimindeki antrenmanda futbolcular, teknik çalıştı. Yağmur altında yapılan 2 saatlik idmana sakatlığı süren Emre Güngör katılmadı.

Kardemir Karabükspor kafilesi, antrenmanın ardından Metin Türker Tesisleri'nde kampa girdi.

- "Bu maçın önemini çok iyi biliyoruz"

Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor maçının kendileri için çok anlamı olacağını söyledi.

Hafta boyunca teknik ve ruhsal anlamda maça iyi hazırlandıklarını, yönetimin her türlü maddi ve manevi desteği kendilerine verdiklerini belirten Vural, "Bu maçın önemini çok iyi biliyoruz. O yüzden biz sahanın içinde, taraftarımız da dışında gayret gösterecek. Torku Konyaspor'u eli boş göndermek istiyoruz, sözün bittiği yerdeyiz. Dolayısıyla kazanmalıyız" diye konuştu.

- "Ligde daha 20'li puanlarda takımlar var"

"Kazandığımız veya kaybettiğimiz zaman başımıza ne geleceğinin farkındayız" diyen Vural, şöyle devam etti:

"Artık ben inanıyorum. İnşallah bu şans, talih lehimize döner. Taraftarımız yanımızda. Hiç olumsuz bir şey yok. Ligde daha 20'li puanlarda takımlar var. Bu hafta 21 puanı yakalarsak o kervanın içinde oluruz. Rakiplerimizin maçları inşallah umduğumuz gibi sonuçlanır çünkü bizim kazanmamızın yanında rakiplerimizin de puan kaybetmesi gerekiyor. Bu takım her maçı kendi şartlarında kazanmak adına uğraşacak."

Torku Konyaspor maçından sonra 7 oyuncusunun ülkelerinin milli takımına katılacağını ifade eden Vural, "Oyuncularımın hocalarıyla görüşüyorum. Bazılarından tolerans istedim. Yabancı oyuncularımızın ülke federasyonlarıyla ilişki kurmaya çalışıyoruz. Ben bütün oyuncularımla olmak istiyorum. '7 oyuncu' demek, 'takımın üçte biri' demek. Bu açıdan rahatsızlığım var. Milli takım, oyuncu adına hoş bir şey ama ligden düşme durumunda olan bir takım için değil" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber