Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Mart 2015 - 19:03 Yorum: 0

KARDEMİR, Karabükspor'la reklam ve isim hakkı sözleşmesini yeniledi

KARABÜK (AA) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ (KARDEMİR), 2015-2018 yıllarındaki üç sezon için Karabükspor'la reklam ve isim hakkı sözleşmesi imzaladığını açıkladı.Şirketin...

KARDEMİR, Karabükspor'la reklam ve isim hakkı sözleşmesini yeniledi

KARABÜK (AA) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ (KARDEMİR), 2015-2018 yıllarındaki üç sezon için Karabükspor'la reklam ve isim hakkı sözleşmesi imzaladığını açıkladı.

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, Kardemir Karabük Spor Kulübü Derneği ile bünyesinde yer alan profesyonel futbol takımının reklam ve isim hakkının yeniden alındığı bildirildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 futbol sezonlarındaki reklam ve isim hakları karşılığında yukarıda belirtilen her futbol sezonu için 3 milyon lira bedel olmak üzere 9 milyon + KDV tutarlı reklam ve isim hakkı sözleşmesinin imzalanmasına, ayrıca şirketimiz müşterilerinin siparişlerinden adı geçen dernek için kesilen bağış oranının 1 Nisan'dan itibaren yapılacak satışlarımızdan yüzde 0,2 olarak uygulanmasına yönetim kurulumuzca karar verilmiştir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber