Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 10 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

KARDEMİR'de öneri sunan işçiler ödüllendirildi

KARDEMİR'de Öneri Sistemi Projesi kapsamında katkı sunan çalışanlara düzenlenen törenle ödül verildi

KARDEMİR'de öneri sunan işçiler ödüllendirildi

KARABÜK (AA) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nda (KARDEMİR) Öneri Sistemi Projesi kapsamında katkı sunan çalışanlara düzenlenen törenle ödül verildi.

KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezindeki törende konuşan genel müdür Uğur Yılmaz, proje kapsamında kısa süre içerisinde öneri sayısının 7 bin 917'ye ulaşmasının, fabrika çalışanlarının şirketi sahiplendiklerini gösteren önemli bir veri olduğuna dikkati çekti.

Projenin işletmelere ve çalışanlara değer kattığını belirten Yılmaz,  "Tüm çalışanlarımız şirketle ilgili fikirlerini bu sistem aracılığı ile uygulama imkanına sahiptir. Bundan hem şirketimiz hem öneri sahipleri kazançlı çıkacaktır. Bu sistemi desteklemeye bundan sonra da devam edeceğiz ve sizlerin fikirleri bizim için her zaman önemli ve değerli olacak" diye konuştu.

Yılmaz, bu yıl içinde kişi başı 2 öneri hedefini çalışanlarla paylaştı.

Genel müdür yardımcıları, Karabük Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, Çelik-İş Sendikası yöneticileri, işçiler ve ödül almaya hak kazanan çalışanların katıldığı törende parasal getiri ve katma değer yaratan önerileri değerlendirilen toplam 30 çalışanın ödülleri takdim edildi.

 

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber