Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 05 Eylül 2016 - 20:38 Yorum: 0

KARDEMİR’den soruşturma açıklaması

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş, Rekabet Kurumu tarafından 4054 Sayılı Kanun'un (rekabeti·n korunması) ihlal edilip edilmediğinin tespitine...

KARDEMİR’den soruşturma açıklaması

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş, Rekabet Kurumu tarafından 4054 Sayılı Kanun'un (rekabeti·n korunması) ihlal edilip edilmediğinin tespitine yönelik haklarında açılan soruşturma hakkında açıklama yaptı.

KARDEMİR A.Ş.'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, demir çelik sektöründe 4054 Sayılı Kanun'un 4., 6. ve 7. maddesinin ihlal edilip edilmediğinin tespitine yönelik olarak sektörde ticari faaliyette bulunan bir kısım şirketlerle birlikte KARDEMİR hakkında da soruşturma açıldığının Rekabet Kurumu tarafından bugün bildirildiği belirtildi. Açıklamada, "Bilindiği üzere Rekabet Kurulu tarafından soruşturma açılması, soruşturmaya konu teşebbüslerin 4054 sayılı Kanun'u ihlal ettikleri, Kanun kapsamında ceza yaptırımı ile karşı karşıya kaldıkları veya kalacakları şeklinde yorumlanmamalıdır. Konuya ilişkin gelişmeler Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde kamuya duyurulacaktır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber