Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 31 Ekim 2020 - 11:53 Yorum: 0

Kardeş Kazakistan halkından Türkiye’ye büyük destek

Kazakistan Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Elbası Nursultan Nazarbayev ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a...

Kardeş Kazakistan halkından Türkiye’ye büyük destek

Kazakistan Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Elbası Nursultan Nazarbayev ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderildiği taziye mektubunde Kazakistan halkının desteklerini iletti.

Kazakistan Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Elbası Nursultan Nazarbayev ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderildiği taziye mektubunda, Kazakistan halkının desteklerini iletti. Ayrıca Parlamento Meclis Başkanı Nurlan Nigmatulin, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a ve Kazakistan Dışişleri Bakanı Mukhtar Tleuberdi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na da taziye ve destek mesajı gönderdi. Nazarbayev ise mektubunda, "Acı ve kederinizi paylaşıyor ve merhumların ailelerine, dostlarına ve tüm Türkiye halkına başsağlığı diliyorum. Yaralılara acil şifalar dileklerimi iletiyor, kardeş Türk halkının bu zor günleri sabırla atlatacağına inanıyorum" sözlerine ye verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber