Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:08 Yorum: 0

Kardeş Şehir Muş’tan Başkan Zolan’a Ziyaret

Denizli'nin kardeş şehri Muş'tan gelen heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Kardeş Şehir Muş’tan Başkan Zolan’a Ziyaret

Denizli'nin kardeş şehri Muş'tan gelen heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Muş ile kardeş şehir olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Başkan Zolan, bu kardeşliğin daim olmasını temenni etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Belediye Meclisi üyeleri ve Muşlu sivil toplum örgütü temsilcilerini ağırladı. Başkan Zolan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Denizli'de yaşayan Muşlu hemşehrilerimizle hemhaliz. Biz onlar sayesinde Muş'u görmeden sevdik" dedi. Muş ile kardeş şehir olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Başkan Zolan, "Kardeşlik hukukumuz sürsün, kardeşliğimiz daim olsun. Allah iki şehir ve ülkemiz adına güzel yarınlar nasip etsin" dedi. Denizli ziyaretinin iki şehir arasındaki kardeşliğe güç katacağını ifade eden Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ise, "Denizli'de hemşehrilerimizin değer ve itibar görmesi bizleri sevindiriyor. Ben bu nedenle Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bin yıllık kardeşliğimizi belediyecilik alanında da sürdüreceğiz. Rabbim bu memleketin güzelliğine katkı sunanlardan eylesin" diye konuştu.

Kardeş Şehir Muş’tan Başkan Zolan’a Ziyaret

Kardeş Şehir Muş’tan Başkan Zolan’a Ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber