Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 17 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

Karesi Belediyesi, muhtarlara internet eğitimi verdi

BALIKESİR (AA) - Karesi Belediyesi, kurduğu Karem Akademi ile kırsal mahalle muhtarlarına internet erişimi ve e-posta yönetimi kursu açtı.Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, muhtarların...

Karesi Belediyesi, muhtarlara internet eğitimi verdi

BALIKESİR (AA) - Karesi Belediyesi, kurduğu Karem Akademi ile kırsal mahalle muhtarlarına internet erişimi ve e-posta yönetimi kursu açtı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, muhtarların bu eğitim sayesinde belediyeye gelmeden muhtarlıklarda birçok işlemi kolayca halledebileceklerini söyledi. Bu yöntemle herşeyin sanal ortamda kayıt altına alınacağını dile getiren Yılmaz, "Her şey kayıt altında olacak. Kurduğumuz belge yönetim sistemi ile sizin de bizim de imzalarımız elektronik ortamda olacak. Burada aldığınız eğitim sayesinde vatandaşın bir işlemini yaptığınızda anında ben resmi evrakı hemen gönderdim, sen git işlemlerini yap diyebileceksiniz" dedi.

İbrahim Bodur Mesleki Eğitim Merkezi'nde iki sınıf olarak açılan kursta 35 kırsal mahalle muhtarı 56 saat eğitim görecek. Kırsal mahalle muhtarlarının eğitim sürecini tamamlamasının ardından merkez mahalle muhtarlarına da kurs açılacak. Bu kursların bitiminde başarılı olan muhtarlar sertifika almaya hak kazanacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber