Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Nisan 2015 - 18:53 Yorum: 0

Karesi Belediyesinde "Mobil Zabıta" dönemi

BALIKESİR (AA) - Karesi Belediyesinde "Mobil Zabıta" dönemi başlatıldı.Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yaptığı açıklamada, tablet ve bilgisayar sayesinde sahada görev yapan zabıta...

Karesi Belediyesinde 'Mobil Zabıta' dönemi

BALIKESİR (AA) - Karesi Belediyesinde "Mobil Zabıta" dönemi başlatıldı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yaptığı açıklamada, tablet ve bilgisayar sayesinde sahada görev yapan zabıta ekiplerinin direkt merkez ile koordinasyonu sağlayarak işlemleri kısa sürede yapabileceğini söyledi.

Tek tuşla saatlerce süren zabıta işlemlerinin bir iki dakika içinde gerçekleştirilebileceğini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Zabıta personeli, olayları telefonla kulaktan kulağa değil, harita, kamera, internet gibi teknolojik ürünler ile tam donanımlı tablet bilgisayardaki Mobil Zabıta sistemi ile anında merkezi bilgilendirecek. Bu sistem sayesinde hem zamandan kazanılacak hem de yapılan her iş fotoğraf ve belgeleriyle kayda girmiş olacak. Mobil Zabıta sistemi sayesinde vatandaşın yaptığı şikayetler ve zabıta personelinin tuttuğu veriler tek bir noktada toplanarak yönetim kolay hale gelecek. Cihazın içinde bulunan, navigasyon, harita ile olay yerine hızlıca ulaşan ekipler, olayı fotoğraflayıp ve belgelendirdikten sonra internet sayesinde çok hızlı bir şekilde merkeze aktarılması sağlanacak. Buradaki amacımız vatandaşlara hızlı ve daha kaliteli hizmet vermek."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber