Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 05 Eylül 2018 - 14:23 Yorum: 0

Karesi ilçesin’de Zabıta Haftası kutlandı

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 192. yıldönümü nedeniyle Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli ile...

Karesi ilçesin’de Zabıta Haftası kutlandı

Karesi Belediyesi Zabıta'nın 192. Yılını pasta keserek kutladı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 192. yıldönümü nedeniyle Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün Zağnos Paşa Cami'nde düzenlediği hayra katılan Başkan Yücel Yılmaz, sonrasında ise Eylül ayı Meclis Toplantısı'nda zabıta personeli ve meclis üyeleriyle birlikte pasta kesti.

Kuruluşunun 192. yılı vesilesiyle zabıta personeline özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Başkan Yücel Yılmaz, "Belediyelerin vatandaşa birebir temas ettiği nokta zabıtalarımızdır. İlçemizin güvenliği ve huzurunu sağlamak için gece gündüz çalışan zabıta ekiplerimiz ile birlikte çok güzel işler gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırma noktasında daha çok çalışacak, gayret göstereceğiz" dedi.

Karesi ilçesin’de Zabıta Haftası kutlandı

Karesi ilçesin’de Zabıta Haftası kutlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber