Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Eylül 2016 - 16:08 Yorum: 0

Karesi personeli bayramda tam mesai yaptı

Kesim noktalarında kurbanlarını kestiren vatandaşlara etlerini taşımaları için binlerce poşet dağıtan Karesi Belediyesi ekipleri, kesimlerin temiz ve...

Karesi personeli bayramda tam mesai yaptı

Karesi Belediyesi, kurban bayramında bütün birimleriyle hizmet verdi.

Kesim noktalarında kurbanlarını kestiren vatandaşlara etlerini taşımaları için binlerce poşet dağıtan Karesi Belediyesi ekipleri, kesimlerin temiz ve sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilebilmesi için tam zamanlı temizlik mesaisi de yaptı. Arefe ve bayramın birinci günü Başceşme ve Şehitler Mezarlığı'ndaki yakınlarının mezarlarını ziyaret eden vatandaşları girişte lokum ve gülsuyu ile karşılayan Karesi Belediyesi, bu bayramda da tahsis ettiği golf arabasıyla yaşlı ve engelli vatandaşlara büyük kolaylık sağladı.

Karesi Belediyesi'nin 444 99 10 numaralı Çağrı Merkezi bayram boyunca yoğun mesai yaptı. Karesi Belediyesi, hayır yapmak isteyen vatandaşlarla ihtiyaç sahipleri arasında da köprü vazifesi gördü. Kestikleri kurban paylarının ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını isteyen yüzlerce vatandaş Çağrı Merkezi'ne ulaştı. Belediye ekipleri hayırsever vatandaşlardan payları evlerinden alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Vatandaşlar arasındaki dayanışmaya büyük bir katkı sağlayan Karesi Belediyesi ayrıca ihtiyaç sahibi birçok vatandaşa da yardım elini uzattı.

Karesi personeli bayramda tam mesai yaptı

Karesi personeli bayramda tam mesai yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber