Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

Karesi’deki ibadethanelere destek

Karesi Belediyesi halkın ortak kullanım alanlarından birisi olan camilerde temizlik, bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

Karesi’deki ibadethanelere destek

Karesi Belediyesi halkın ortak kullanım alanlarından birisi olan camilerde temizlik, bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

Karesi Belediyesi, halkın ortak kullanım alanlarına yönelik hizmetleri kapsamında ibadethaneler ve kuran kurslarını ihmal etmiyor. İbadethanelere özel bir önem veren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatıyla belediye ekipleri, camilere inşaatından, temizliğine ve çevre düzenlemesine kadar pek çok konuda destek ve katkı sağlıyor.

Boğazköy Mahallesi'ndeki Boğazköy Cami'nde boyama ve tamirat çalışması yapan ekipler, Kızpınar Cami'nin deforme olan kapılarını onararak, Altay Cami'ne boya yardımında bulundu. Ekipler ayrıca ibadethanelerde rutin olarak gerçekleştirdikleri temizlik çalışmaları kapsamında Yıldırım Cami'nde ve Kuran Kursu'nda hummalı bir temizlik çalışması yaptı.

Başçeşme Mezarlığı'nda ise vatandaşların rahatlıkla kabir ziyaretlerini yapabilmeleri adına rutin olarak temizlik ve ot biçme çalışmaları gerçekleştiren belediye, Kurban Bayramı öncesinde mezarlığın kapıları ile giriş duvarını boyamıştı. Ekipler Başçeşme Mezarlığı'nda şimdi de aydınlatma tesisatının bakım ve onarımlarını yapıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber