Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ağustos 2016 - 15:38 Yorum: 0

Karesispor, sezonu açtı

Bu sezon TB2L (Türkiye Basketbol 2.Ligi)'nde mücadele edecek olan Balıkesir Karesispor Basketbol takımı, Alparslan Türkeş Spor Salonu'nda yaptığı antrenman...

Karesispor, sezonu açtı

Bu sezon TB2L (Türkiye Basketbol 2.Ligi)'nde mücadele edecek olan Balıkesir Karesispor Basketbol takımı, Alparslan Türkeş Spor Salonu'nda yaptığı antrenman ile 2016-2017 sezonunu açtı.

TB2L'de mücadele edecek Karesispor Basketbol takımının Baş antrenörü Fahri Güler nezaretinde yapılan çalışmaya yeni transferler Cahit Turhan, İlker Türel, Sezgin Eriş, Enver Ekmen, Okan Özpamir, Azizcan Özdemir, Berkay Gülek, Umar Atın, Berkay Genç, Volkan Aydın, İsmail Kaya ile geçen sezon da kadroda yer alan Volkan Tokcan, Ömer Bes, Oktay Ulubay ve genç oyuncu Bahadır Aslansoy da katıldı.

Antrenmanın bir bölümünü izleyen Kulüp Başkanı Ahmet Ayan: " Camiamıza yakışan bir sezon geçirmek istiyoruz" diyerek yaptığı açıklamada çok zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini amaçlarının sezon öncesi hazırlık dönemini en iyi şekilde tamamlayarak lige güçlü girmek olduğunu belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber