Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ekim 2016 - 13:48 Yorum: 0

Karesispor, Yeşilyurt maçı öncesi bir araya geldi

TB2L'de mücadele edecek Karesispor Basketbol takımı, sezon açılışı öncesi Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte kahvaltılı basın toplantısında...

Karesispor, Yeşilyurt maçı öncesi bir araya geldi

TB2L'de mücadele edecek Karesispor Basketbol takımı, sezon açılışı öncesi Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldiler.

Karesispor yarın sahasında karşılaşacağı Yeşilyurt müsabakası öncesi, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesispor Basketbol Kulüp Başkanı Ahmet Ayan ve yöneticileri, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Ticaret Odası Başkan Meclis Başkanı Mustafa Kerem Kırımlı, Balıkesir Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakan Özdamar, Karesispor oyuncuları ile teknik kadro ve basın mensupları kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldiler. Karesispor Basketbol takımının idari, teknik kadro ve oyuncularının tanıtımı sonrası Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; " Karesispor Basketbol takımı yola çıkarken destek olmak için söz verdik. Bu desteği verirken sizlerden beklentimiz var dedik. Bu şehrin genlerinde basketbol 1950 yılların da çok seyir zevki olan kulübü olan ve adı da Karesispor adında kulübü olan bir şehir. Basketbole uygun bir gen yapısı var. Göçmenlerden dolayı baskete bir karşı bir sevgisi var. Karesi Belediyesi olarak Güreş, yüzme, bisiklet ve basketbolu hedef seçtik. Bize en kısa sürede başarıyı elde eden kurulduğu yıl şampiyon olan basketbol takımı oldu. Tüm Yöneticiler,teknik kadro ve oyunculara teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımızın saha baskısı ile İnegöl'ü yenerek lige çıktık. Buda basının ilgisi sayesinde oldu. Basın bizim başarımızı Balıkesir halkına duyurduğu için, basına teşekkür ediyorum. Belediye olarak biz bir takım kurulurken biz mühendislik istiyoruz. Sürdürülebilir bir kulüp olsun. Alt yapıya çok önem veriyoruz. Alt yapısı güçlü olan takımlarda istikrar devamlı oluyor. Karesi Belediyesi olarak tüm okulları ziyaret edip öğrenciler arayacağız. Öğrenciler hem velilerinin, hem öğretmenlerinin izni ile spor yapabiliyorlar. Basketbol takımımıza oyuncu yetiştirmek istiyoruz. Banvit ve BEST Balıkesir kulüpleri bize her konuda profesyonel destek veriyorlar. Balıkesir'de bir basketbol sevgisi var ve kaliteli bir basketbol seyircimiz. Karesispor en pahalı takım değil, ama en iddialı bir takımız. Hedefimiz lig'de başarılı olarak, şampiyon olmak istiyoruz. Cumartesi günü Kurtdereli Spor Salonunda Yeşilyurt ile karşı karşıya geleceğiz. Tüm sporseverleri Kurtdereli Spor salonuna takımımızı desteklemeye çağırıyorum" dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesispor Kulüp Başkanı Ahmet Ayan ve Karesispor kulüp başkanı Ahmet Ayan ve sporcular, yeni sezonun başarılı geçmesi ve sakatlıklardan korunması amacıyla kurban kesimi yapıldı ve Başkan Yılmaz kurban kanını Karesispor takım kaptanı İlker'in alnına kan sürerek başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber