Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Eylül 2020 - 12:08 Yorum: 0

Kargo ile uyuşturucu sevkiyatına operasyon

Muğla'nın Fethiye ve Marmaris ilçelerinde Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen...

Kargo ile uyuşturucu sevkiyatına operasyon

Muğla'nın Fethiye ve Marmaris ilçelerinde Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda iki kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Fethiye ilçesinde kargo ile uyuşturucu sevkiyatı yapıldığı duyumunu alan Narkotik Grup Amirliği ekipleri, belirlenen kargo şirketinde narkotik köpek ile birlikte arama yaptı. Narkotik köpeğin tepki verdiği kargolarda yapılan arama çalışması sonrası 48,82 gram esrar, 4 parça halinde 7.44 gram Skunk ve kenevir bitkisi ele geçirdi.

Marmaris Narkotik Grup Amirliği ekipleri ise bir araçta yaptıkları aramada narkotik köpeğin tepki verdiği aracın direksiyon altında yaptığı aramada 13 parça halinde 72,2 gram Metamfetamin uyuşturucu ele geçirdi.

İki ayrı operasyonda tahkikat başlatılan 5 şüpheliden ikisi hakkında ilgili savcılık tarafından gözaltı kararı verildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecekler.

Kargo ile uyuşturucu sevkiyatına operasyon

Kargo ile uyuşturucu sevkiyatına operasyon

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber