Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Ağustos 2016 - 16:48 Yorum: 0

Karı-koca trafik kazasında hayatını kaybetti

İzmir'in Menemen ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Mehmet Özkan ve eşi Emine Özkan hayatını kaybederken, bir kişi...

Karı-koca trafik kazasında hayatını kaybetti

İzmir'in Menemen ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Mehmet Özkan ve eşi Emine Özkan hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Menemen-Manisa karayolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Manisa'dan İzmir istikametine seyir halinde olan sürücü M.G. yönetimindeki 35 PGR 11 plakalı TIR ile Mehmet Özkan'ın (33) kullandığı 35 KPT 26 plakalı otomobil çarpıştı. Kazayı gören sürücülerin sağlık ekiplerini araması sonucu, sağlık ekipleri ve itfaiye olay yerine sevk edildi. Otomobil sürücüsü Mehmet Özkan olay yerinde yaşamını yitirirken, aynı araçta bulunan eşi Emine Özkan (32) ve TIR sürücüsü M.G. ambulanslarla Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı Emine Özkan, müdahalenin ardından Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Özkan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber