Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 15:53 Yorum: 0

Kariyer Günleri’nin Konuğu Durdu Oldu

Düzce Üniversitesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğinin bu ayki konuğu Simge Şirketler Grubu Yönetim...

Kariyer Günleri’nin Konuğu Durdu Oldu

Düzce Üniversitesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğinin bu ayki konuğu Simge Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu oldu.

Etkinliğe Düzce İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Düzce TSO Meclis Üyeler, İşadamları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kariyer Günleri etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Türkiye'yi ileri götürecek çalışmaların üniversitelerden çıkacağına işaret ederek, refah düzeyi yüksek ülkelerden biri olabilmek adına yapılması gereken en önemli yatırımın bilim ve teknoloji olduğunu ifade etti. Japonya ve diğer ekonomi devi ülkelerden örnekler veren Çakır, öğrencilerin bilmesi gereken en önemli şeyin sürekli gelişim ve değişim olduğunu da sözlerine ekledi.

Fahri Çakır'ın ardından kürsüye gelen Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, odanın genel tanımlarını yaptıktan sonra Kariyer Günleri etkinliğinin amacını katılımcılara aktardı. Taşlı, bu etkinlikle kariyerinde onlarca başarı olan işadamlarını gençlerle buluşturarak gençlerin yaşanmışlıklardan tecrübe edinmelerini amaçladıklarını ifade etti.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Simge Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu kürsüye çıktı. Durdu, çocuk yaşlarda girdiği ticaret hayatındaki iniş çıkışları, ticarette edindiği en önemli vizyon olan değişim ve gelişimin önemini katılımcılara aktardı. Şemsi Durdu, Marmara Bilardo ile başlayan ticaret hayatının Simge Şirketler Grubu'na kadar olan inişli çıkışlı macerasını anlatırken duygulu anlar yaşandı. İşadamı Durdu'nun, tecrübe ve birikimlerini paylaştığı etkinlik sonunda öğrenciler, merak ettiği soruları yöneltti. Ders niteliğinde paylaşımlar yapan Durdu, yılmadan çalışmanın başarısının sırlarından biri olduğunu dile getirdi.

Etkinliğin sonunda Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Hayrullah Altay imzalı tabloyu Şemsi Durdu'ya hediye etti. Etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kariyer Günleri’nin Konuğu Durdu Oldu

Kariyer Günleri’nin Konuğu Durdu Oldu

Kariyer Günleri’nin Konuğu Durdu Oldu

Kariyer Günleri’nin Konuğu Durdu Oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber