Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 17 Ekim 2016 - 11:03 Yorum: 0

Kariyer Kulübü’nden “Aktif Ekip İç Eğitimi” etkinliği

Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü, aktif üyeler için "Aktif Ekip İç Eğitimi" etkinliği düzenledi.

Kariyer Kulübü’nden “Aktif Ekip İç Eğitimi” etkinliği

Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü, aktif üyeler için "Aktif Ekip İç Eğitimi" etkinliği düzenledi.

Kongre Merkezi Salon Anadolu'da gerçekleşen eğitimde üyeler, kulübün genel yapısı, iletişim ve ikna teknikleri konusunda bilgilendirildi.

Üyelerin tanışmasıyla başlayan eğitimde Kulüp Başkanı Rojhat Kum; kulübün tarihçesi, kulüp yapısı ve kulüp etkinlikleri hakkında bilgiler verdi. Kum, "Amacımız fakülte ve yüksek okullarımızda herkese hitap eden, alanında en iyi öğrenci kulübü olmaktır" dedi.

Üyeler arasında kaybolmayacak bir bağ oluşturmak istediklerini dile getiren Kum, yaptıkları etkinliklerde bu bağı gördüklerini belirtti.

Konuşmanın ardından kulübün yapısındaki kurumsal iletişim, halkla ilişkiler ve pazarlama, insan kaynakları ve eğitim departmanları; departmanların direktörleri tarafından üyelere tanıtıldı.

Yapacakları etkinliklerde departmanlardaki takımların etkisine vurgu yapan Kum, "Kişisel Gelişim Zirvesi ve Sektör Buluşmaları etkinliklerimiz bizim için çok önemli. Seçeceğiniz departmanlarda özellikle bu etkinliklerde aktif rol oynayacaksınız" şeklinde konuştu.

Etkinliğin bir diğer aşaması olan İletişim ve İkna Teknikleri Eğitimi ise kulübün Eski Yönetim Kurulu Başkanı Eray Özdemir tarafından verildi. İnteraktif bir sunumla üyeleri bilgilendiren Özdemir, Kariyer Kulübü'nün katkıları hakkında şunları söyledi;

"İş hayatımda Kariyer Kulübü'nün etkisini çok gördüm. Stantlarda bilet satarken insanlarla iletişim kurmayı öğrendim. Bunun dışında kendime büyük bir çevre yarattım. İşinde önde gelen insanlarla iletişim kurmayı, mülakat ve özgeçmiş oluşturma tekniklerini öğrendim. Bunlar da çok işime yaradı."

Eray Özdemir etkinliğin devamında, teorik eğitimin yanında stant çalışması yaptırarak üyelere bilet satış pratiği kazandırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber