Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 14:08 Yorum: 0

Kariyer planlama seminerleri başladı

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kariyer Merkezi Kariyer Planlama Seminerleri başladı.

Kariyer planlama seminerleri başladı

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kariyer Merkezi Kariyer Planlama Seminerleri başladı.

2016 yılının Mart ayında kurulan Merkez, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kariyer Planlama Semineri profesyonel iş yaşamı öncesinde gençlerin öncelikle yeteneklerinin farkına vararak doğru hedefler belirlemelerinde yol gösterici oluyor. Seminerin ilk dönem programı 21 Kasım-9 Aralık tarihleri arasında Mühendislik, İktisadi ve İdari Bilimler, Fen Edebiyat Fakülteleri ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu için düzenlendi. Seminer, fakültelerin her bölümü için ayrı oturumda gerçekleştirilecek.

BEÜ Kariyer Merkezi, 2016-2017 Akademik Yılı Güz Dönemi için planlanan Kariyer Planlama Seminerleri başladı. Mezunlarla İletişim Koordinatörü Esra Hacıoğlu tarafından verilen seminerlerin içeriği bölüm ve programlara özel olarak hazırlandı. Bilgisayar Mühendisliği, Malzeme ve Metalurji Mühendisliği, Maden Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümleri ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin katılımı ile 21-22 Kasım tarihlerinde düzenlenen seminerlere öğrenciler ilgi gösterdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber