Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 04 Eylül 2016 - 17:48 Yorum: 0

Karkamış’ta son durum

Fırat Kalkanı Operasyonu 12'nci gününde Kilis'in Elbeyli ilçesi karşısında bulunan Çobanbey bölgesinde yoğunlaşırken Cerablus ve Karkamış'ta sessizlik...

Karkamış’ta son durum

Fırat Kalkanı Operasyonu 12'nci gününde Kilis'in Elbeyli ilçesi karşısında bulunan Çobanbey bölgesinde yoğunlaşırken Cerablus ve Karkamış'ta sessizlik hakim.

TSK'ya ait tank ve obüslerin önceki gün öğle saatlerinde Suriye'nin Çobanbey kentine girişi ve operasyonların batıya doğru kayması sonrası harekatın ilk başlangıç noktası olan Gaziantep'in Karkamış ilçesinde gün boyu sessizlik hakim olduğu görüldü. Akşam saatlerinde Cerablus'ta bulunan 3. Zırhlı Personel Taşıyıcı Karkamış Gümrük Kapısından Türkiye'ye giriş yaptı.

Öte yandan Cerablus'un doğusundan başlayan ve Türkiye sınır hattı boyunca örülen beton bloklu duvar çalışması ise batıya doğru devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber