Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Ekim 2014 - 19:43 Yorum: 0

Karlıova'da HÜDA PAR üyesine yapılan silahlı saldırı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) üyesi Fethi Yalçın'ın (35) cesedi, otopsi için Adli Tıp...

Karlıova'da HÜDA PAR üyesine yapılan silahlı saldırı

MALATYA -  Bingöl'ün Karlıova ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) üyesi Fethi Yalçın'ın (35) cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı'na getirildi.

Kale Mahallesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı Karlıova Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Yalçın'ın cesedinin Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı'na sevki sırasında bazı HÜDA PAR üyeleri ve Yılçın'ın ailesi de kurumun önüne geldi.

HÜDA PAR Karlıova İlçe Başkanı Yavuz Bingöl, Adli Tıp Kurumu bahçesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yalçın'ın HÜDA PAR üyesi olduğunu belirtti.

Yalçın'ın bir okulda çalıştığını belirten Bingöl, şunları söyledi:

"Kardeşimiz saat 08.00 civarı evinden işine gidiyordu. Burada bir okulda öğrencilere yemek yapıyor, aşçılık yapıyordu. Kardeşimiz evden çıktıktan sonra beyaz renkli bir araba, plakasız, orada mahallede bulunan bir iki kişiye onun evi nerede diye sorduğunda orada komşuları tarif ediyor. Bu arkadaşın evine geliyor, arkadaşın evine geldiğinde hanımına soruyor nerede olduğunu, hanımı evde olmadığını söylüyor. Hanımı kendisini aradığında iki kişi seni sordu. Oda güzergahtan dönüp kim olduklarını merak ediyor. Geldiğinde o araç kendisine yanaşıyor ve orada kendisine saldırıda bulunuyor. Hain bir şekilde kardeşimizi orada şehit ediyorlar." 

Bingöl, Yalçın'ın kendi halinde mütevazi bir yaşantısı olduğunu, ölümünün kendilerini çok üzdüğünü dile getirdi.

Bingöl, saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanmasını beklediklerini sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber