Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 18 Haziran 2022 - 13:44 Yorum: 0

Karne hediyeleri Malatya Park’tan

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde her yıl olduğu gibi bu yılda karnelerini götüren öğrencilere birbirinden değişik hediyeler verdi.

Karne hediyeleri Malatya Park’tan

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde her yıl olduğu gibi bu yılda karnelerini götüren öğrencilere birbirinden değişik hediyeler verdi.

2021-2022 eğitim-öğretim sezonunun sona ermesi ile birlikte karnelerini Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne götüren öğrencilere sürpriz hediyeler verildi. "Karne hediyen MalatyaPark'tan" sloganı ile her eğitim-öğretim yılı sonu öğrencileri unutmayan Malatya Park AVM'ye karnelerini götüren bin 616 öğrenciye AVM içinde kullanacakları eğlence merkezlerine ait biletler hediye edildi.

Kısa sürede karnelerini götürerek biletleri tüketen minikler ise doyasıya eğlencenin keyfini çıkardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber